Întrucât vacanțele cu autorulota sunt din ce în ce mai populare, noi vă oferim câteva sfaturi înainte de a vă aventura în una din ele.

1. Plănuiește traseul dinainte.

Plănuiește un traseu relaxant pe durata șofatului, de preferat mai scurt! Astfel vei avea timp să te obișnuiești cu autorulota și în plus vei ajunge la destinație fără nici un stres. Alege locul de campare care ți se pare cel mai relaxant unde să te poți bucura de timpul petrecut acolo.

Asigură-te că ajungi la locul de campare în timpul zilei. Va fi mult mai ușor de depistat obstacolele ce le poți întâmpina în timpul parcării autorulotei. Pe deasupra, recepția este deschisă până la orele 20.00 – 21.00 în general.

În cazul în care te gândești la off camping, îți recomandăm să verifici legislația în vigoare cu privire la camparea în locuri neamenajate special în acest sens. Unele legi s-ar putea să nu fie la fel de tolerante ca în cazul campingurilor, în această privință.
2. Stabilește bugetul pentru vacanță.

Pe lângă costul închirierii unei autorulote, trebuie să mai luați în considerare și cheltuieli cum ar
fi:

Bonus:
Încercați să călătoriți în extra-sezon. Avantajele ar fi:

Autorulotele nu te țin legat de sezon, au încălzire incorporată și autonomie suficientă pentru 2-3 zile de off camping. Nu mai e nevoie să vă înghesuiți pe călduri insuportabile unde să beneficiați de prețuri imense la toate cele.

3. Unde campăm în România?

Având în vedere că vorbim despre România, o țară care nu are prea multe campinguri foarte bine amenajate, mai ales pentru autorulote foarte mari (de exemplu, există unele campinguri la care accesul se face pe un drum foarte îngust, cu curbe pe care nu poți intra cu un astfel de autorulotă), a fost o muncă serioasă de cercetare pană să ne dăm seama unde s-ar putea petrece fiecare noapte a vacanței.

Am luat în calcul cinci criterii majore:

  1. priveliște superbă
  2. să fie un restaurant în zonă
  3. spațiu de joacă și eventual de mers cu bicicleta
  4. un loc generos care să permită parcarea
  5. să fie ferit de trafic și zgomot

Rezultatul ne arată că cel mai ușor ar fi la pensiunile care au locuri de parcare generoase, unde restaurantul e deschis pentru cazul în care nu aveți chef de gătit.
Poate preferați să investiți timpul în explorarea împrejurimilor, în loc să stați în bucătărie să gătiți însă, fiecare va alege aceste criterii în funcție de necesitățile fiecăruia.
Așadar nu mai ezitați și îndrăzniți să faceți primul pas spre o vacanță demnă de libertate și ferită de monotonie și de opțiuni limitate.
Echipa Renn.ro vă așteaptă să descoperiți flota disponibilă.

CONTACT

Satu Mare, Romania
Tel: +40 770 759 795
contact@renn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *