Camparea pe timp de iarna poate fi provocatoare. Iata cateva intrebari la care raspundem.

La ce mă pot aștepta de la campingul de iarnă?

Campinguri gratuite, aventuri pe zăpadă și momente confortabile alături de cei dragi. Indiferent dacă te relaxezi, citești o carte, bei o ciocolată caldă sau te ghemuiești într-o pătură și privești fulgii de nea de la fereastra autorulotei, toate acestea te așteaptă în vacanța de iarnă . De asemenea, pentru aventurieri, campingul de iarnă este soluția perfectă pentru a încetini viața de zi cu zi și de a se bucura de natură. Snowboard și schi în munți, lacuri înghețate și zile distractive pe zăpadă. Cu o autorulotă de la Renn.ro ești echipat perfect pentru călătoria ta de iarnă.

Ce trebuie să știu despre campingul de iarnă?

O autorulotă încăpătoare este un avantaj, deoarece vei petrece mai mult timp în casa ta pe patru roți decât în ​​anotimpurile calde. În plus, echipamentul potrivit este important pentru sezonul rece. Toate autorulotele noastre sunt foarte calde datorită încălzirii integrate. Si a sistemelor auxiliare de incalzire.

Ce vehicule sunt potrivite pentru campingul de iarnă?

Nu vă faceți griji, toate autorulotele noastre sunt perfect pregătite pentru iarnă. Fie că este vorba de un extra încălzitor electric fata de cel standard , izolarea geamurilor  sau lanțuri de zăpadă – vă vom ajuta cu echipamente in pregătiri. Desigur, toate autorulotele noastre sunt echipate cu anvelope de iarnă. Pentru fiecare model pot fi adăugate și lanțuri de zăpadă. Pe lângă încălzirea auxiliară integrată, o baie spațioasă cu duș cu apă caldă și o bucătărie complet utilată, autorulotele noastre sunt echipate cu o zonă confortabilă de relaxare și de luat masa.

Unde faci duș la camping de iarnă?

Există mai multe posibilități. Pe de o parte, bineînțeles, în autorulotele noastre complet echipate , pe de altă parte, in facilităţile sanitare ale campingului.

Campingul de iarnă nu este prea frig?

Cu echipamentul potrivit, campingul nu este niciodată prea frig. În autorulotele noastre avem încălzire independentă integrată  plus incalzire auxiliara și echipamente speciale pentru sezonul rece. Dacă îți împachetezi o pătură și un sac de dormit cald, te poți ghemui confortabil în patul de rulotă și te poți bucura din plin de aventură.

Care sunt cele mai bune activități de camping de iarnă?

Bineinteles ,sporturi de iarnă și de iarnă. Fie că faci drumetii, schi, snowboarding, schi de turism sau schi fond, toate acestea le poți experimenta împreună cu rulota ta. Dar dacă in iarnă nu exista suficienta zapada , poți să-ți apuci și bicicleta și să mergi in rutele alpine.

De asemenea, campingul de iarna cu copii ofera multe posibilitati , lupte cu bulgari de zapada, sanie sau construirea oamenilor de zapada.Pentru iubitorii de apa termala sunt multe campinguri care ofera facilitati de campare chiar langa bazin.

La ce ar trebui să fiu atent când aleg un camping?

Asta depinde de cerințele tale. Sfatul nostru: acordați atenție locației și facilitatilor campingului. Apropierea de zonele de schi este, un avantaj, bai incalzite , acces la piscina etc.

Care sunt avantajele campingului de iarnă?

O atmosferă familiară, confortabilă în campinguri și suficient spațiu pentru a te putea dezvolta liber. Mult timp în aer curat, activități în natură și bucurându-te de liniște și pace. Un alt avantaj este cu siguranță că ești direct la fața locului și îți poți începe activități fără a fi nevoie să conduci mult timp. De asemenea, puteți profita de prețurile mici în sezonul și alegeți cea mai buna locatie cu o priveliște superbă. Camparea iarna vă oferă posibilitatea de a vă relaxa spontan chiar și în lunile reci.

Te-ai convins? Atunci inchiriaza, pentru că campingul de iarnă devine din ce în ce mai popular și cu o autorulotă Renn.ro perfect echipată. Echipa ta Renn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *