Acest mod de călătorie este foarte popular și nu degeaba.

Oferă beneficii care includ economii, flexibilitate și multe altele.

Iată care sunt avantajele care explică de ce zecile de milioane de oameni optează pentru vacanțe cu autorulota.

1. Economisiți bani

În timp ce călătoriile cu autorulota implică costuri mai mari la partea de  carburant, economiile celorlalte părți depășesc cu mult această cheltuială. Pentru a planifica banii de care veți avea nevoie pentru o vacanță, ar trebui să luați în considerare costul închirierii unei autorulote dacă nu dețineți una. Cu toate acestea, chiar și cu includerea acestui cost, o vacanță cu autorulota poate fi mai puțin costisitoare decât călătoriile tradiționale.

Unul dintre principalele avantaje economice este cazarea. Tariful pentru o ședere peste noapte la un parc de rulote cu servicii complete este cuprins între 35 lei/zi (în sezon) si 25 lei/zi (extrasezon) – prețuri care sunt considerabil mai mici decât cele de la hotel.

Pentru ca acest tip de vacanțe să fie posibil, renn.ro îți sare în ajutor cu propria flotă de autorulote de închiriat. Închirierea de autorulotă a devenit din ce în ce mai populară în România la ora actuală întrucât te scapă de multe griji și astfel, reușești să te bucuri doar de plăcerile vacanței tale alături de cei dragi.

Dacă aveți o familie numeroasă și de obicei închiriați două camere de hotel pe noapte, economiile dvs. cresc. Puteți economisi mai mult la cazări parcând autorulota dvs. într-o zonă de odihnă pe marginea drumului sau în parcări publice gratuite.

2. Flexibilitate

Dacă doriți cea mai flexibilă vacanță posibilă, călătoria cu autorulota este o alegere bună. Oferă libertate completă și nu vă ține legat de un program prestabilit. Vă puteți opri oriunde și oricând doriți și vă puteți prelungi sau scurta șederea în orice locație. De asemenea, este ușor să îți schimbi destinația în ultimul moment.

3. Comoditate

Comoditatea este un beneficiu plăcut, deoarece autorulota dvs. este literalmente o casă pe roți. Deoarece nu există restricții pentru bagaje, puteți împacheta tot felul de accesorii sau jocuri de masă, echipamente sportive și chiar un grătar!

O altă comoditate ar fi toaleta disponibilă 24/7. Majoritatea autovehiculelor sunt echipate cu sisteme de divertisment, astfel încât veți avea multe dintre facilitățile cu care sunteți obișnuit acasă.

4. Petrecerea timpului în aer liber

Parcurile naționale au un peisaj uluitor, iar autorulota dvs. vă oferă un scaun în față pentru a-l savura. Aveți vederi legate de floră și faună, împreună cu păduri, munți, lacuri și plaje vaste. Călătoria dvs. vă oferă oportunități pentru a vă relaxa în aer curat și a vă bucura de sporturi precum pescuitul, drumeția, bicicleta și caiacul. Conectarea cu natura oferă o revitalizare și reînnoire pe care s-ar putea să nu o obțineți dintr-o vacanță tradițională axată pe un pachet oferit de către hotelul sau pensiunea unde doriți să mergeți.

5. Timp de calitate petrecut cu familia

Viața modernă este extrem de agitată, membrii familiei mergând adesea în direcții separate. Deoarece călătoriile cu autorulota permit părinților să petreacă timp de calitate cu copiii lor, mulți consideră că aceste vacanțe sunt o modalitate excelentă de legătură. Implicați-vă în activități familiale în timpul zilei și spuneți povești în jurul unui foc de tabără noaptea. Creați amintiri pe care familia dvs. le va pretui o viață întreagă.

O parte importantă a beneficierii de o astfel de călătorie cu autorulota este închirierea unei autorulote din flota renn.ro care vă poate oferi liniștea si confortul necesar pentru a vă putea bucura cu adevărat de călătoria dvs. împreună cu prietenii sau familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *