Indiferent de modul în care decideți să vă petreceți timpul în aer liber vor exista tendințe care sa să va inspire:

1. Camping si cu animalele de companie

Mulți cred că nu pot pleca în vacanță pentru că au grija animalelor de companie lasate acasa. Din fericire, nu mai trebuie sa va faceti griji, deoarece, animalele de companie sunt binevenite în toate modelele noastre de autorulote.

2. Camping Fara Urme

Zilele plasticului de unică folosință se apropie de sfârșit. Datorită acestui fapt, mai mulți oameni călătoresc conștienți de impactul asupra mediului. Autorulotele din flota sunt cu norma de poluare Euro6D , tacamurile si vesela sunt clasice.

3. Călătorii ușoare

Campingul nu trebuie să fie o activitate complicata. Uneori suntem prinși în toată planificarea, dar asta este deja istorie. Oferim autorulote complet echipate, așa că împachetați-vă doar hainele și plecați la drum. Fie pentru o călătorie mai lungă sau una rapidă de weekend, avem solutii pentru tine. Unde te vei duce in următoarea aventură?

4. Călătorii pe termen mai lung

Odata cu pandemia mulți sunt capabili să lucreze de la distanță, am observat o tendință în creștere de a petrece mai mult timp călătorind si muncind. O călătorie nu mai este de două săptămâni, ci mai degrabă de două luni. O călătorie prelungită oferă timp adecvat pentru a explora noi orizonturi și a absorbi noi culturi. Cel mai bun lucru despre călătoriile pe termen lung cu Renn.ro sunt reducerile substantiale.

5. Turism Acasa

Turism acasa, face parte din tendința de camping în 2022. O astfel de vacanță se referă la țara ta de origine, datorita pandemiei, a devenie extrem de populară. De ce să mergi în locuri îndepărtate când Romania are atât de multe de oferit?

6. Mindfulness

Mindfulness este concentrarea asupra fiecarui moment și recunoașterea modului în care te simți. Călătoriile cu autorulota pot fi o modalitate excelentă de a te relaxa, de a te bucura de libertate și de a face ceva bun pentru tine. Accentul acestor călătorii ar trebui să fie eliberearea de stres, detoxifierea și incarcarea cu energie pozitiva.

7. Detoxifiere digitală

În fiecare zi petrecem multe ore cu ochii la ecranele telefoanelor , computerului și  televizoarelor. Uneori avem nevoie de o pauză de la viața online. Găseste bucuria unei vieți offline!

8. Călătoria si Sportul

Ai vazut un munte de urcat, un val pe care să faci surf, un traseu pe care vrei să mergi cu bicicleta, un râu pretabil pentru rafting sau vrei să explorezi natura în felul tău? O autorulotă modalitatea perfectă pentru aceste activitati. Poti conduce direct până la locația de vis .

9. Tineri Călători

Vârsta medie a celor care călătoresc a scăzut semnificativ în ultimii ani. Datorită cresterii acestui tip de turism , mulți tineri pot închiria o autorulotă in conditii avantajoase, vacanta fiind mai accesibilă. Rezervă-ți o autorulota acum!

10. Camping de iarnă

Campingul iarna este o tendință în creștere. Datorită autorulotelor bine izolate, a centralelor termice automate cu caresunt echipate , camparea in timpul ierni este mult mai confortabila , asa ca nu este nevoie să te limitezi la 6 luni pe an. Un avantaj in plus iarna, este ca calatoriti in extrasezon, adica beneficiati de preturi mai mici si locuri mai putin aglomerate.

Indiferent de modul în care vă bucurați de timpul petrecut într-o autorulotă, Renn.ro vă poate ajuta cu nevoile dumneavoastră individuale. Echipa Renn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *